Nyttårsfeiring med utfordringer....

I år hadde familien vår en ekstra viktig begivenhet å feire på nyttårsaften. Min kjære far fylte nemlig 70år i går, og derfor samlet vi den nærmeste slekta til feiring med god mat og tipp topp stemning. Vår gave til ham var en etterlengtet reise til Stockholm der han bodde en periode for en del år siden i forbindelse med jobb. Han kjenner byen ut og inn, og siste helgen i januar skal han få lov til å briljere med sin kunnskap.

Som guide fra "Rolfs Resor" skal han dra oss rundt i byen og vise oss alt som er verdt å se i Sveriges hovedstad. Fatter´n han er en av gutta, og han går ikke av veien for å ta en utfordring på strak arm. Han er ikke akkurat så veldig interessert i sosiale medier og slikt, men å bli med på en "Mannequin Challenge" var selvsagt bare moro...  så slik avsluttet vi kvelden i går (5 av 6 smårollinger lå til lading):

Det blir vel ingen Oscar akkurat, men moro var det

 

#nyttårsaften #familieførst #mannequinchallenge #uperfekt #familie #nyttår 

Følg TeamChrisa på FB & Instagram ... eller finn meg på snapchat christerkihlman

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

teamchrisa

teamchrisa

45, Oppegård

Jeg er han fyren som nekter å bli gammel og grå bare fordi han har blitt voksen. Jeg er far til to fine tenåringer som gir meg mye glede, noen bekymringer og mange utfordringer. For meg er det viktig å skape trivsel i hverdagen, gjøre mer av det som gir oss positiv energi, og sist men ikke minst holde fysisk forfall på en armlengdes avstand. Mitt mantra ॐ नमः शिवाय er en påminnelse om alt det fantastiske man kan få til i livet. Det handler i stor grad om å aldri slutte å være aktiv, leken og nysgjerrig. Velkommen til 40-årskrisa i praksis

Kategorier

Arkiv

hits