Bussjentenes julebord ...

Forrige uke skrev jeg  innlegget "du vet du er i trøbbel....", om hvordan det ble slik at min datter skulle få lov til  å "hoste" julebord for bussjentene. Gjengen som altså har store planer om ha russebuss sammen om 2,5 år. Forut for mitt noe semifrivillige JA, lå det et par enkle regler lå til grunn:

#1- ingen andre enn de 26 inviterte skal inn, og spesielt ikke gutta-boys.

#2 -ingen alkohol ettersom ingen av dere ikke er over 18 år. 

Til tross for at jeg hadde bestemt meg for å stole på jentene, så tok min tillit til dem et ørlite steg til siden rett før jeg skulle forlate åstedet. Jeg bråbestemte meg for å låse både vinskapet, barskapet og kjellerboden med vin i. Til tross for at jeg virkelig ønsker å stole på alle jentene, så tenkte jeg likevel at var greit å gjøre den forbudne frukt litt mindre tilgjengelig for ungdommelig impulsivitet. Mulig det var tegn til mistillit, men så lenge de holdt seg til reglene og holdt potensielt kleptomane tentakler borte fra de edle dråper, så ville de ikke merke at jeg hadde låst uansett.

Etterhvert som prinsessene begynte å gjøre sitt inntog, og den ene store dunjakken med pelskrage etter den andre fant veien inn i garderobeskapet, var det på tide for far og sønn å forlate åstedet. Da vi satte oss i bilen og rettet frontlyktene mot Oslo for en tur på pizzeria og kino, lå det et velduftende slør av parfyme i nabolaget og det slapp ikke taket i nesehulens sanseceller før vi hadde passert bomringen.

Slik så det ut rett før vi dro fra "festlokalet", og på dette tidspunktet lukter det grønnsåpe og alt er bare velstand (beklager de litt mørke bildene):

video:video 14

 

Hvordan det gikk får dere vite i morgen, men la me si det sånn at det blir en stund til neste gang det blir ungdomsfest her i huset. 

 

Følg TeamChrisa på FB & Instagram ... eller finn meg på snapchat christerkihlman

#pappablogg #familie #advent #tenåringspappa #storebarnsforeldre #foreldre #uperfekt

5 kommentarer

sølvi waage

14.12.2016 kl.18:36

Herlig. Krysser fingrene for at det nesten ser likedan ut:) Håper dere får en flott kveld.

teamchrisa

14.12.2016 kl.18:37

sølvi waage: takk for det :) .... huset står ihvertfall fortsatt der det sto :) god kveld til deg og :D

Arild

14.12.2016 kl.19:48

Party hard!he he . Nesten "i could told you so"

teamchrisa

14.12.2016 kl.20:33

Arild: Hehe... vent på fasit ??

Freshsister

14.12.2016 kl.19:52

Hahaha, jeg ler meg ihjel av måten du skriver på. Keep up the good work:)

teamchrisa

14.12.2016 kl.20:33

Freshsister: takk takk ????

Skriv en ny kommentar

teamchrisa

teamchrisa

45, Oppegård

Jeg er han fyren som nekter å bli gammel og grå bare fordi han har blitt voksen. Jeg er far til to fine tenåringer som gir meg mye glede, noen bekymringer og mange utfordringer. For meg er det viktig å skape trivsel i hverdagen, gjøre mer av det som gir oss positiv energi, og sist men ikke minst holde fysisk forfall på en armlengdes avstand. Mitt mantra ॐ नमः शिवाय er en påminnelse om alt det fantastiske man kan få til i livet. Det handler i stor grad om å aldri slutte å være aktiv, leken og nysgjerrig. Velkommen til 40-årskrisa i praksis

Kategorier

Arkiv

hits