Når saken din blir tema på TV...

Du vet det blir en spesiell dag når du sitter sitter i sminken før klokken 08:00 mandag morgen, med et dusin sommerfugler i magen, og din aller første opptreden på live TV bare er noen minutter unna. Men du verden så kjekt det var å få være gjest hos TV2 Nyhetskanalen i dag. Saken jeg skrev for litt siden "om å savne sine egne barn" har blåst liv i et tema som det ikke har vært snakket så mye om i media tidligere. Nemlig det å måtte feire jul uten sine egne barn, og hvordan håndtere det savnet eller den sorgen man kan oppleve i en slik situasjon.


 

Det er neppe veldig ukjent at det er veldig mange familier som splittes opp av samlivsbrudd og skilsmisse, ei heller at dette i de aller aller fleste tilfeller resulterer i at barna ikke feirer jul sammen med begge foreldrene. Som konsekvens av dette er det veldig mange foreldre som i disse dager går rundt og gruer seg til jula fordi de ikke skal feire med sine egne barn. Slik har jeg selv hatt det annethvert år helt siden mor til mine barn og jeg gikk fra hverandre for mange år siden. Det var i kjølevannet av saken som Nettavisen/Side2 skrev, der jeg forteller om hvordan jeg har opplevd- og løst dette, at TV2 fattet interesse og ønsket at jeg skulle komme inn til dem og bli med på morgensendingen på Nyhetskanalen. Noe slikt har jeg aldri gjort før, så da de ringte meg på fredag synes jeg at det var veldig stas og jeg takket ja på strak arm. 

Her er innslaget:    (....ikke la deg stresse av noen få sekunder med reklame før det begynner)

Del gjerne dine erfaringer omkring temaet i kommentarfeltet

Her finner du for øvrig artikkelen "Jul uten barna..."  

 

Følg TeamChrisa på FB & Instagram ... eller finn meg på snapchat christerkihlman

#pappablogg #TV2 # TV2nyhetskanalen #familie #advent #tenåringspappa #storebarnsforeldre #foreldre #uperfekt

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

teamchrisa

teamchrisa

45, Oppegård

Jeg er han fyren som nekter å bli gammel og grå bare fordi han har blitt voksen. Jeg er far til to fine tenåringer som gir meg mye glede, noen bekymringer og mange utfordringer. For meg er det viktig å skape trivsel i hverdagen, gjøre mer av det som gir oss positiv energi, og sist men ikke minst holde fysisk forfall på en armlengdes avstand. Mitt mantra ॐ नमः शिवाय er en påminnelse om alt det fantastiske man kan få til i livet. Det handler i stor grad om å aldri slutte å være aktiv, leken og nysgjerrig. Velkommen til 40-årskrisa i praksis

Kategorier

Arkiv

hits